· · Komentari: 0

Biserima prekrila grudi, pa proćaskala SA BIVŠIM na Met Gali: Kim Kardašijan ponovo zavodi Pita Dejvidsona (FOTO)

Ima li šanse za pomirenje?

1683032276_KIm-i-Pete-NASLOVNA.jpg
Photo: Profimedia/ Instagram printscreen justjared

Kim Kardašijan i Pit Dejvidson viđeni su u zajedničkom društvu, godinu dana nakon što su istom događaju prisustvovali zajedno kao par.

Ako je suditi po slikama, deluje da su ostali u prijateljskim odnosima, iako su raskinuli pre nešto manje od 10 meseci. Na slici koja je nastala u Metropolitan muzeju, nasmešena Kim prisno ćaska sa reperom Ašerom, dok je komičar Pit zadivljeno posmatra.
Da li je u pitanju njena izazovna toaleta, ili je Dejvidson i dalje zainteresovan za svoju bivšu, tek njegov izraz lica govori više od reči...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Kako strani mediji prenose, u jednom trenutku je Kim posegnula za Pitovom rukom dok mu se obraćala, pa se mnogi pitaju da li postoji šansa za pomirenjem?

U čast teme večeri ''Karl Lagerfild: Linija lepote'', Kim je ponela kreaciju brenda Schiaparelli- drapiranu suknju i top napravljen od više od 50.000 slatkovodnih bisera i 16.000 kristalnih bisera, prenosi People. Za izradu haljine, desetinama zanatlija bilo je potrebno 1.000 sati.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.