· · Komentari: 0

Bivša žena Vojina Ćetkovića doputovala u Beograd: Novinarka uslikana kako uživa u provodu (FOTO)

Mnogi i ne pamte da je Vojin imao brak pre Slobode

1683223502_paparaco_17012023_0010.JPG
Foto: Ataimages.rs

Glumački par Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović važe za jedan od najskladnijih na estradi, a u ljubavi su već više od 16 godina.

Pre braka sa Slobodom, Ćetkovićeva prva velika ljubav bila je novinarka Nataša Milovanović sa kojom je bio nekoliko godina u braku od 2001. godine.

Nataša je bila  autor i voditelj emisije koja se emitovala na trećem kanalu RTS pod nazivom “Vodiću te, samo reci gde”. 

Foto: Fejsbuk printskrin

Nakon kraha ljubavi i razvoda od Vojina, lepa novinarka se preselila u Grad svetlosti gde i sada živi, ali se jednim lepim povodom ipak vratila i Beograd.

NJena prijateljkica, voditeljka Irina Vukotić, napunila je 47. godina, a tim povodom napravila je rođendansku žurku u jednom beogradkom klubu.

Foto: Printskrin/Instagram/irinavukoticc

 – Da sve u životu slavimo danima u najboljem društvu. Danas mi je divan dan, poručila je na Instagramu uz fotografije sa slavlja među kojima je bila i Nataša.

Prijateljstvo između Irine i Nataše datira još od devedesetih kada su zajedno započele karijeru na tada popularnom „Trećem kanalu“.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.