· · Komentari: 0

Bivši dečko Kim Kardašijan imao saobraćajnu nezgodu: Udario kolima u kuću

Pit Dejvidson doživeo je nezgodu tokom vikenda

1678108753_870715d2a26af87b282d5af38e9a1d9435abc2a0.jpg
Foto: Profimedia

Pit Dejvidson, komičar i bivši dečko Kim Kardašijan, doživeo je saobraćajnu nezgodu, prenosi TMZ.

On je navodno vozio neprilagođenom brzinom kroz naselje na Beverli Hilsu, izgubio konrolu nad automobilom i prešao preko ivičnjaka. Nakon toga udario je u kuću, ispričali su izvori bliski komičaru za strane medije.

Na travnjaku i kući mogu da se prepoznaju tragovi udarca njegovog automobila.

TMZ saznaje da Dejvidson nije bio pod uticajem narkotika i alkohola, a istraga još uvek traje.

S Pitom je u automobilu bila i njegova devojka Čejs Sui Vonders. Niko nije povređen, a policija je odmah nakon incidenta stigla na mesto nesreće.

Podsetimo, Pit je bio u vezi sa Kim Kardašijan tokom prošle godine.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.