Oglas
· · Komentari: 0
EMOTIVNO

Bol za glumcem ne prestaje: Evo šta prijatelji nisu rekli Marinku Madžgalju, a hteli su!

Marinko Madžgalj preminuo je pre pet godina nakon duge i teške borbe sa rakom pankreasa

1615213819_marinko-i-andrija.jpg
Foto: YouTube printscreen / Ket Tub,
Oglas

Iako više nije među živima, njegove uloge, širok osmeh i plemenitost i dalje su prisutni, a posebno među njegovim prijateljima, koji i dan danas prepričavaju anegtoe koje su doživljavali sa njim.

Pročitajte još: KOMPONOVAO je čuvenu himnu Crvene Zvezde! Evo kako je Sanja Ilić postao deo čuvenog pohoda na EVROPU (VIDEO)

S obzirom da se bliži pet godina od smrti, Ognjen Amidžić, koji je zajedno sa Marinkom osnovao grupu "Flamingosi", u svojoj emisji okupio je najbolje prijatelje mladog glumca, koji su se prisetili svih lepih trenutaka provedenih sa njim. Ipak, u jednom trenutku, otkrili su i šta mu sve to nisu rekli, a hteli su:

- Trenutak kada je on iz Crne Gore krenuo za Beograd, to je bilo posle krštenja, ja sam radio neku predstavu na Cetinju i ajde da se vidimo da prošetamo malo. Dužan sam mu ostao mnogo toga i stalno mislim da li sam mogao da uradim još nešto za njega, o tome često mislim već godinama - rekao je Duško Kovačević, glumac i Marinkov kršteni kum.

Aleksandar Srećković, smatra da mu je sve rekao, jer su mnogo vremena provodili zajedno, ali jedna stvar mu jako nedostaje:

-Užasno mi fali taj osećaj prisnosti, kad se družiš sa nekim ko te apsolutno razume i prihvata. Ta vrsta opuštenosti, da sam ja sa njim od prvog dana kada smo se upoznali, mogao da sedim sa njim, pa i da ćutim, ali da ne osećam nikakvu neprijatnost. Fali mi takav čovek - rekao je Kubura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 5.1.2020. (@ljepota.glazbe)


 - Ovo što se mi okupljamo zbog njega i promovišemo prijateljstvo. Nema prijateljstva nigde, ostalo je samo u knjigama. Ti nigde ne vidiš ljubav, poštovanje, pravo prijateljstvo, ljubav. Kod nas i kod Marinka je to nešto sasvim suprotno. Naše prijateljstvo je proizvelo dobrotu, lepotu, ljubav, jednu duboko antološko razumevanje i na kraju jednu kreaciju, da sve ljude učiniš boljim, ko je došao u kontakt sa njim ili sa nama ... Tako da sam ponosan što imamo priliku da pričamo o tome -  rekao je Andrija Milošević. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas