· · Komentari: 0
SEĆANJA

NEOSTVARENA ŽELJA BORE DRLJAČE... Voleo je samo DVE ŽENE, njihovu ljubav obeležila je SMRT

Pevač je preminuo danas u 80. godini

1602445101_bora-1.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Happy

Iako nije previše voleo da priča o svom privatnom životu, Bora Drljača je često isticao kako voli žene, kao i da nije bio veran suprug.

Pročitajte još: PREMINUO BORA DRLJAČA

Ipak, postoje dve žene koje je u životu mnogo voleo, a njihovu smrt je jako teško podneo. Prva supruga Verica sa kojom ima sinove Branislava i Vladimira, izvršila je 2009. godine samoubistvo. Pevač je javno govorio da nikada neće moći da preboli njenu smrt, jer do poslednjeg trenutka nije saznao zbog čega je digla ruku na sebe.

Foto: P. Milošević

Kako je ranije pričao, Verica je dva puta pokušala sebi da oduzme život trovanjem lekovima, ali je on oba puta spasao. Ipak, treći put je bio koban, jer su je pronašli obešenu u parku kod hotela Jugoslavije.

Sa drugom ženom, upoznao se na njegovom koncertu 2007. godine. Iako nisu bili venčani, Bora je stalno govorio, kako je ona bila njegova najveća ljubav. Deset godina se borila sa rakom dojke.

Pročitajte još: OD ČEGA JE UMRO BORA DRLJAČA?! Sin Vladimir OTKRIVA: "Pokosio ga je!"

- Mnogo mi je žao, ona je bila moja jedina ljubav. Jednu sam ljubav već izgubio, a Rada je isto bila moja velika ljubav i sada sam ostao sam - rekao je Bora nakon smrti supruge 2018. godine.

Foto: Instagram printscreen/bora.drljaca 

Iako je često isticao da jedva čeka da dobije unuke, nije doživeo da se ostvari u ulozi dede: - Patim što nemam unučadi. Za čega sam sve ovo stvarao? - rekao je nedavno pevač.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.