· · Komentari: 2

Bosanski pevač pozirao u JEDNODELNOM KUPAĆEM: Pomerio granice svojom izvajanom figurom (FOTO)

Da li je ovo novi trend?

1660073822_Foto-Foto-Ataimages.rs-Bozo-Vreco-PrintscreenInstagram-bozovreco.jpg
Foto: Ataimages.rs Božo Vrećo. Printskrin/ Instagram - bozovreco

Poznati bosanski pevač Božo Vrećo letuje u Hrvatskoj, odakle je i postavio fotografiju u kupaćem. Ništa ne bi bilo čudno da pevač nije u jednodelnom kostimu koji smo do sad imali prilike da vidimo isključivo na ženama.

Božo je poznat po tome da svoje pratioce iznenađuje stajlinzima i hrabrim modnim poduhvatima. Međutim, slika u kupaćem je definitivno odnela pobedu. Mnogi su primetili da je njegova figura kao izvajana, tako da pevač sigurno vodi računa o svom izgledu i redovno trenira.

Nekima se pevačev izbor kupaćeg svideo, nekima ne, ali je on svakako privukao mnogo pažnje. Pripadnice "lepšeg pola" su uglavnom bile oduševljene, pa je od njih Božo dobio niz pozitivnih komentara.

 

Pročitajte još: TOPALKOVA ĆERKA zapalila društvene mreže: Osim što izgledom oduzima dah, vodi i uspešan biznis (FOTO)

"Koji si ti bog", "Predivan, za inspiraciju si mi", "Božu su ukrali iz grčke mitologije. Nestvaran čovek. Svaka slika čista umetnost", "Genijalan", "Linija top", samo su neki od njih.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.