· · Komentari: 0
DIVA

PEPELJUGA! Božo Vrećo zasenio sve HALJINOM o kojoj će se pričati! (FOTO/VIDEO)

Poznat po smelim modnim izborima, Božo Vrećo je još jednom ukrao šou.

1628946407_Untitled.png
FOTO: Printskrin/ Instagram/ bozovreco

Juče je počeo Sarajevo film festival, a na crvenom tepihu je postalo zanimljivo. Baš poput svetskih festivala, u Sarajevu se pojavila prava diva u ekstravagantnoj haljini.

Pročitajte još: Čist GLAMUR: Iskopirajte HOLIVUDSKI stil Nine Seničar, rese su u modi! (FOTO)

Božanstvena haljina

Muzičar i umetnik, Božo Vrećo, oduševio je sve prisutne svojom bajkovitom haljinom.

Sva u tilu i kombinaciji crne i bele boje, haljina je privukla svu pažnju posmatrača.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

Elegantna i glamurozna haljina sa otvorenim leđima je hrabar izbor koji Božo i te kako može da iznese. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

Odevnu kombinaciju je upotpunio crnom kožnom torbicom i lepezom, a turban i beli biseri na licu su priča za sebe. Božov samouveren nastup na crvenom tepihu, u Lubuten cipelama, je zaokružio priču.

Fanovi su oduševljeni modnim izborom: "Kakva Diva! Svaka tvoja pojava na ovom festivalu je umjetnička priča sa dubokom porukom", "Prelepo", "Pokidao si", "Pepeljuga, Najljepši, Najhrabriji", samo su neki od komentara podrške.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vreco Bozo (@bozovreco)

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.