Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

Poznata pevačica preminula dan nakon najave debitantskog albuma

Denis Džonson, proslavila se kao bek vokal grupe "Primal Scream" na albumu pod nazivom "Screamadelica" iz 1991. godine, preminula je u 56. godini, prenose svetski mediji

1595921223_denis.jpg
Oglas

Vesti smrti pevačice potvrdio je njen prijatelj putem društvenih mreža. Uzrok smrti još uvek nije poznat, a ono što rastužuje mnoge je izjava Denis, samo dan pred smrt da uskoro planira da izda svoj album prvenac.

Pročitajte još:  NAJPOZNATIJI REDITELJ HOROR FILMOVA plašio se DVE stvari, niko ne može da veruje

Mnoge muzičke zvezde oprostile su se od pevačice, uključujući i Simon Mari  oprostio se od pevačice dirljivim rečima: - Veoma tužna vest. LJubav i molitva za Denisine roditelje i sve one koji je vole. Počivaj moćno Denis Džonson x - stoji u objavi. 

Denise je rođena u Mančesteru, a karijeru je započela s američkim soul bendom Maze krajem 1980-ih. Samostalni materijal objavila je devedesetih godina prošlog veka, sa singlovima "Zraci sjajnog sunca" i  "Verujem u unutrašnji mir". Denise je učestvovala i na albumu "Screamadelica Primal Scream-a" nakon što je preporučio Toni Martin, iz dueta Hipnotone, koji je učestvovao u izradi albuma.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas