Oglas
· · Komentari: 0
život

Britni Spirs piše MEMOARE? Pevačica želi da prense celu životu priču

Britni Spirs imala je poprilično teške godine iza sebe.

1645561134_d1257c18bfdb4790a1fb3661b9ca34af5075f8dc.jpg
Foto: Epa
Oglas

Izgleda da Britni Spirt ima pune ruke posla u narednom periodu. Pored vraćanja muzici, velika muzička zvezda navodno piše i memoare u kojima želi da isprica svoju životnu priču.

Britni je navodno potpisala ugovor za memoare koji govore o svemu, vredan 15 miliona dolara, prenosi People. Vesti o predstojećim memoarima stižu tri meseca nakon što je kalifornijski sudija prekinuo 13-godišnje starateljstvo nas zvezdom od strane njenog oca. Ona je i dalje upletena u pravne "bitke" sa svojim ocem, koji je tražio da nastavi da plaća njegove sudske troškove.

Pročitajte još: 10 SITKOMA koji traju manje od 30 MINUTA PO EPIZODI - najviše volimo da se smejemo uz ove bisere (FOTO)

Od njenog emotivnog obraćanja sudu u junu 2021. godine, Britni je podelila planove da se zalaže za druge koji su imali slična teška iskustva.

Nekoliko dana nakon sudske odluke, ona je u Instagram videu otkrila da "ne želi da bude žrtva".

- Ovde sam da pomognem. Nadam se da će moja priča uticati i doneti neke promene u sistemu. U svetu u kome se vaša porodica protivi vama, zapravo je teško naći ljude koji to shvataju i pokazuju empatiju - iskreno je navela Britni.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas