Oglas
· · Komentari: 0

"Budala sam koja je prijateljski postupala prema njoj! Očekuje da vodimo njen RAT": Rada Manojlović nastavlja sa napadima na Milicu Pavlović

Haos na estradi se nastavlja

1656052435_rada-manojlovic.jpg
Foto: Instagram prinscreen ilustracija
Oglas

Pevačica Milica Pavlović je odlučila da tuži Anu zbog toga što je njenu pesmu pevala na nastupima sa izmenjenim tekstom i najavljivala je kao svoju, kao i zbog toga što misli da je Nikolićeva umešana u to što je procurila demo-verzija numere.

Pročitajte još: Slobodu i Draganu Mićalović znamo svi, a evo kako izgleda njihova najstarija sestra koju retko viđamo u javnosti (FOTO)

Nedavno je osudila kolege koje ćute i ne izjašnjavaju se o ovoj situaciji, pa je Rada Manojlović imala šta da kaže o tome i to ponovo.

- Kako i zašto se te stvari događaju, je niz spleta okolnosti, a najviše je do autora, logično. Samo hoću da kažem, te stvari se i te kako dešavaju, a ovo što dotična radi vređanjem svih nas, dramaturgijom i otpraćivanjem sa mreža, očekivanjem da svi vodimo njen rat, e to je jedna velika nebuloza. Niti bih komentarisala da me nije lično dotaklo, jer sam budala koja je prijateljski postupala prema njoj. Nikad više - navela je Manojlovićeva.

Milica Pavlović se, inače, još uvek nije oglašavala povodom Radinih izjava.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas