· · Komentari: 0
OTVORENO

"Bukvalno me je stavio u kesu" ... Hari Mata Hari otkrio nepoznate detalje iz života

Prvi put ispričao detalj iz života za koji niko nije znao

1610290347_hari_mata_hari_10112009_0029.jpg
Foto: Ataimages

Frontmen grupe "Hari Mata Hari", Hari Varešanović, ne voli često da priča o svom privatnom životu. Sada je odlučio da otvori dušu i otkrije pojedine detalje, za koje niko nije znao.

Pročitajte još: Demantovali navode medija da su u svađi: Slika Bikovića i Bjelogrlića govori više od hiljadu reči (FOTO)

Muzičar je u svojoj bogatoj karijeri profao više od pet milionda albuma. NJegovi hitovi "Strah me da te volim", "Prsten i zlatni lanac", "Ne lomi me", "Lejla", "Azra" i drugi, i danas se rado slušaju, a jedan detalj životu Harija Varišanovića, niko nije znao.

Naime, Hari je ispričao najzanimljiviji, ali ujedno i najpotresniji detalj, a tiče se nekoliko dana nakon njegovog rođenja, kada ga je otac bukvalno ukrao iz bolnice.

Pročitajte još: Porodila se Hurem! Slavna glumica se emotivnim rečima obratila svojoj naslednici (FOTO)

- U Sarajevu je te godine bila izuzetno jaka zima. Novorođena deca su masovno počela da umiru jer grejanja u bolnici nije bilo. Otac je doneo mami pomorandže, a mene je bukvalno strpao u kesu i odneo u strahu da ne umrem od hladnoće. Stigao sam tako na zanimljiv način u topli dom - ispričao je Hari.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.