Oglas
· · Komentari: 0

Ceca blista od sreće: Pevačica o dolasku unuke - "Ne postoji ništa lepše"

Svetlana Ceca Ražnatović će postati baka po treći put

1683959228_ceca-raznatovic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je prisustvovala modnoj reviji svog prijatelja Predraga Đuknića.

Balkanska diva je ovom prilikom prvi put pričala o tome kako je počela da radi prvi posao kao devojka i kako joj je stalo do mode: 

- Moda je meni jako bitna. Moja profesija je usko vezana i za modu. Ja sam prvi put zaradila novac sa nekih 10 godina, kao devojčurak, pare sam dala roditeljima, a oni su odlučivali šta će sa tim. Rano sam počela da zarađujem, do neke svoje 17, 18. godine su roditelji raspolagali mojim novcem, ja sam išla u školu i dobijala džeparac. Ništa mi nije falilo - rekla je Ceca na početku razgovora za "Blic".

Potom se dotakla detinjstva današnje dece kojoj je sve obezbeđeno: 

- Iskreno bolje mi je bilo tada. Deca nisu svesna koliko su bezbrižna kod svojih roditelja. Sve im je sređeno, mama i tata brinu o svemu, a mi dok odrastamo trudimo se da što pre odemo i da se osamostalimo, jer nismo svesni šta nas čeka. To shvatiš kad treba prve račune da platiš i da to neće niko uraditi osim tebe.

Kada je u pitanju Anastasijina trudnoća, pevačica je rekla da jedva čeka da dođe njena treća radost i da se svi u porodici raduju devojčici. Istakla je da je mali Željko lepo prihvatio brata Krstana. 

- Čekam treće unuče. Nakon drugog unuka Krstana, čekamo princezu, Anastasijinu i Nemanjinu i baš se radujemo. Željko nam je prvi došao. Ne postoji ništa lepše u jednoj porodici od toga da se deca rađaju.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas