Oglas
· · Komentari: 0

"CECA SE NALJUTILA NA NAS ZBOG DRAGANE MIRKOVIĆ": Futa otkrio sve o svađi njega i Marine Tucaković sa "Srpskom majkom"

Ceca je bila ljuta na Marinu i Futu!

1718349959_Foto-Ataimages.rs-A.A-Printscreen-Instagram-cecaraznatovic.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A, Printscreen/ Instagram - cecaraznatovic
Oglas

Marina Tucaković iza sebe je ostavila bezbroj hitova, a među njenim dugogodišnjim saradnicima i prijateljima bila je i Ceca Ražnatović.

Marinin suprug, kompozitor Aleksandar Radulović Futa, nedavno je u podkastu "Telegrafa" otkrio da se popularna pevačica jednom prilikom i naljutila na njih.

Na pitanje koliko često je uspešni tandem dolazio u situaciju da im pevači dođu i kažu "ovom ste dali bolju pesmu nego meni" Futa je odgovorio:

- Dešavalo se bezbroj puta, više se i ne sećam. Na primer, Ceca je bila ljuta kada je čula "Pitaju me u mom kraju", pesmu koju je snimila Dragana Mirković. Ali je čula gotov snimak.

- Kaže: "To je za mene". Rekli smo: "Nije to za tebe, već je snimljeno, štampa se." Pitala je da li može nekako da se promeni, odgovorili smo da ne može nikako. Gde da otmem ženi pesmu, to je bila jedna od udarnih...

- Pevači valjda uvek misle da je cveće u tuđem dvorištu lepše - dodao je kompozitor uz osmeh.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas