Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

CECIN prvi intervju nakon smrti Marine Tucaković: "Prva sam saznala da je preminula, a predosetila sam pet dana ranije"

Marina Tucaković preminula je protekle nedelje u 67. godini života nakon borbe sa kancerom...

1632664341_res_1604424295_sin-marine-tucakovic-bez-stida-napao-cecu-nazvavsi-je-zlocincem.jpg
Foto: YouTubeScreenshot/Premijer
Oglas

Slavni srpski tekstopisac marina Tucaković preminula je nedavno u 67. godini života nakon višegodišnje borbe sa kancerom, a potom i komplikacija sa korona virusom. NJenu karijeru obeleežila je saradnja sa Svetlanom Cecom Ražnatović, koja je za nju napravila najveće hitove.

Prvi put nakon smrti svoje prijateljice, Ceca je danas za jednu televizijsku emisiju dala svoj prvi intervju i otkrila detalje iz poslednjih dana života svalnog tekstopisca.

Pročitajte još: Udobno i moderno: Razbijte jesenju monotoniju otkačenim HELANKAMA koje su apsolutni HIT (FOTO)

- Ona je obeležila naše živote. Jedna ogromna žene, jedan veliki talenat i jedan nenadmašiv gubitak za našu scenu. Ona je bila moja velika, kako privatna tako i poslovna podrška - sa knedlom u grlu priča Ceca ražnatović.

- Nažalost ja sam prva saznala da je ona preminula. Zvala sam bolnicu Dragiša Mišović da proverim njeno stanje i oni su mi saopštili da je pre 15 minuta preminula. To je bio šok. Ja sam izgubila jednog velikog prijatelja - objašnjava  popularna pevačica Svetlana Ceca Ražnatović. 

Pročitajte još: Princezinu TAŠNU sada nose svi: Stil Kejt Midlton kopiraju mlade glumice (FOTO)

Ističe i da Marina Tucaković nikada nije patetisala, nikada se nije žalila, a nakon gubitka sina i te boli uspela je da sve to pretoči u pesme i od toga napravi nešto vredno.

- Posledi put smo se čule četiri ili pet dana pre njene smrti i dogovorile smo se da se vidimo naredne nedelje. Kada smo završile razgovor prošle me je jeza i neke crne misli u sekundi, kada sam samo pomislila da je više neću videti. I tako je bilo - na ivici suza prepričava ova velika balkanska zvezda.

Pročitajte još: Sedam zanimljivih ŽENSKIH imena koja su izvedena od BILJAKA

Posebno je ponosna na činjenicu da je Marina Tucaković u svom poslednjem intervjuu istakla da je saradnja sa Cecom imala posebno mesto u njenom životu i u njenoj karijeri. Kako ističe, Marina Tucaković i Futa promenili su njenu energiju, energiju koju je ona slala svojoj publici kroz svoje najveće hitove.

- Mi smo imali tu čaroliju između nas i to je neponovljivo. Za ove 34 godine koliko sam na estradi, nisam čula da neko tako piše, da ima takav način izražavanja - zaključila je Ceca Ražnatović.

Ipak, ona priznaje da neke pesme nije želela da otpeva, ali da je to učinila samo zbog Marine Tucaković, jer je imala veliko poverenje u nju i njen ukus.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas