Oglas
· · Komentari: 0

Ćerka Snup Doga imala moždani udar: "Imam samo 24 godine"

Čerka repera Sunp Doga doživela je moždani udar u u 24. godini.

1705680479_profimedia-0806583137.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Najmlađe dete i jedina ćerka poznatog repera Kori, podelila je vest sa pratiocima putem objave na Instagramu. Kori je podelila fotografiju svog bolničkog kreveta i sobe i napisala:

- Imala težak moždani udar. Počela sam da plačem kada su mi rekli. Imam samo 24 godine, šta sam uradila u svojoj prošlosti da bih zaslužila sve ovo?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHOC🍫 (@princessbroadus)

Ćerka Snup Doga se borila sa zdravstvenim problemima veći deo svog života, jer joj je sa šest godina dijagnostikovan lupus. Lupus je dugotrajno stanje koje može izazvati bolove u zglobovima i mišićima, ekstremni umor, osip i glavobolju i može doprineti depresiji i anksioznosti. U septembru prošle godine, Kori je govorila o promenama u načinu života koje je napravila u pokušaju da pomogne sebi u upravljanju svojim simptomima.

Snup je Kori dobio u braku sa suprugom Šante Brodus, sa kojim ima još torje dece Kordel, Džulijana i Kordi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHOC🍫 (@princessbroadus)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas