· · Komentari: 0

Ćerka Zdravka Čolića proslavila 21. rođendan: Una je izrasla u pravu lepoticu (FOTO)

Naslednica velike muzičke zvezde privlači veliku pažnju na društvenim mrežama

1664872903_unacc.png
Foto: Instagram/Printskrin/unacolic

Una, starija ćerka Zdravka Čolića, nedavno je proslavila svoj 21. rođendan. Dok pevač svoj privatni život drži podalje od budnog oka javnosti, njegova naslednica voli da deli fotografije sa putovanja i izlazaka. Vrlo je aktivna na društvenoj mreži Instagram na kojoj je prati preko trideset devet hiljada pratilaca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Za svoj rođendan, Una je odabrala elegantni crni duži sako koji su činili autentičnim dugmad u obliku bisera. Diskretna ogrlica i alke upotpunile su njenu kombinaciju. U komentarima su se nizale čestitke, ali i reakcije pratilaca oduševljenih njenom lepotom.

Pročitajte još: Vratila se Benu Afleku čim je raskinula veridbu: Aleks Rodrigez progovorio o Dženifer Lopez

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Podsećamo, Zdravko Čolić se oženio izabranicom Aleksandrom 2001. godine. U braku su dobili dve ćerke, Unu i Laru.

NJegovu stariju naslednicu retko imamo prilike da vidimo u javnosti. Kako često deli momente iz privatnog života na svom profilu na Instagramu, imali smo prilike da vidimo kako je Una, zajedno sa svojom majkom, ovog leta bodrila i pevala očeve hitove na njegovom nastupu u Crnoj Gori.

 

Bonus video:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.