Oglas
· · Komentari: 0

Da li je preterala? Kim Kardašijan ovako transformisala dom za Noć veštica (VIDEO)

Kim Kardašijan se potrudila da dekoracijom doma doprinese sablasnom iskustvu za Noć veštica

1698671382_998603c5209152f84bede1ed01ed9480ce8b2d8b.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kim Kardašijan (43) transformisala je svoju vilu u Los Anđelesu u "ukletu kuću" povodom Noći veštica.

Na ulazu u njen dom nalaze se dva drveta puna raznih skeletnih tela i lica, sa sveže iskopanom zemljom ukrašenom desetinama koščatih ruku koje su dopirale iz zemlje ispod.

Mama četvoro dece je ukrasila lukove na vratiima lobanjama, a svuda okolo su beli ogrtači i sveće. Kako je snimala kroz dom, prikazala je da se na stolu nalaze raznorazni "ukrasi" koji imaju obličje ljudskog tela.

Dok su neki komentari u opisu videa bili pozitivni i na strani kreativnosti, bilo je i onih koji dele mišljenje da je Kim ipak malo preterala.

Kako se vama čini?

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas