Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли се сећате ЊЕ? Била је једна од најпопуларнијих ТВ лица у Србији 90тих, а онда је НЕСТАЛА (ФОТО)

Осим што су многи познати мушкарци лудели за њом, појавила се и у споту Жељка Јоксимовића за песму ''Ринтам''

1670423233_Sani-Armani-ig-printscr.png
Пхото: Инстаграм принтсцреен/ сандрадрасковиц
Oglas

Лепа плавуша, некада је била омиљено ТВ лице, као и једна од најпопуларнијих девојака 90-тих. Први пут се појавила у споту за песму ''Прођи са мном кроз црвено'' Цеце Ражнатовић, а касније и у споту Жељка Јоксимовића.

Сандра Драшковић некада је била познатија под именом Сани Армани. Бавила се успешно манекенством, а касније и водитељством.

Прочитајте још: Водитељка која је извршила самоубиство, бившем дечку је дала 25 хиљада фунти, а сада је то урадила и нова девојка

Повезивана је са многим познатим мушкарцима, а међу њима и моћним политичарима тог времена. 

- Занимљиво је да су ми неки мушкарци с јавне сцене, било спортисти, певачи или политичари, после много година признали да сам им се увек допадала, што ми свакако импонује. Што се тиче удварача, увек постоји неко ко се труди, међутим, искрена да будем, избегавала сам емотивне односе с људима из мог радног окружења - рекла је она једном приликом за домаће медије, па додала шта мора да има мушкарац да би њу освојио:

- Звучи као клише, али неки стандард би био да има кућно васпитање, манире, шарм, духовитост, храброст и кућу на мору.

Ипак, најпознатија је њена веза са фудбалером Николом Лазетићем. Међу њима су се брзо јавили страст и емоције, па су везу крунисали и браком. У њему су добили сина Луку, али брак нажалост није опстао.

Сандра је након тога наставила живот ван Србије, па данас живи у Лос Анђелесу где је започела успешну 
продуцентску каријеру. У домаћој јавности веома се ретко појављује, а недавно је изјавила да ради пуном
паром, али да живот и рад у Холивуду нису нимало једноставни:

- Још не могу да кажем да сам остварила амерички сан. За сваког имигранта постоји много препрека да би уопште дошли на неку позицију. С те позиције сада настојим да остварим снове, па и амерички. У Америку сам отишла тако што сам добила понуду од једног редитеља за рад на његовој серији. Посао продуцента није лак ни у једној земљи на свету, па ни у највећој индустрији забаве- Холивуду. Гламур долази на крају, углавном на црвеном тепиху, али уз много претходног труда и рада - испричала је Сандра једном приликом за "Републику".

Прочитајте још: Бивша жена Скотија Пипена СМРТ за НБА: Ужа специјалност су јој млади кошаркаши, а сада је у вези са сином Мајкла Џордана (ФОТО)

Фото: Инстаграм сторy принтсцреен/ сандрадрасковиц

А на питање да ли би поново желела да се уда, имала је да каже:

- Верујем у љубав, можда не више у ону на први поглед и тренутно ми је каријера у првом плану. Али да не откривам превише, рећи ћу сваки је прави у своје време и можда ће доћи и време за нови брак - кроз осмех је исприлача Сандра.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas