Oglas
· · Komentari: 0

"DAĆU SVE OD SEBE": Marija Šerifović otkrila kako će SINU saoštiti da ima samo jednog roditelja

Marija Šerifović će sa sinom morati da obavi težak razgovor

1709726310_1704362090_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-serifovic.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/ Instagram - serifovic
Oglas

Marija Šerifović je u decembru prošle godine postala majka, kada je na svet došao njen sin Mario.

Pevačica izbegava da priča o njemu previše, ali je sada je za hrvatske medije otkrila neke detalje o svom nasledniku.

Marija je najpre istakla da je jako izazovno spojiti majčinstvo i karijeru.

- Jako je izazovno! Koliko god sam bila spremna za novi život i na drugačije prioritete, uz veliku ljubav koju mi je Mario doneo mnogo je i ličnih izazova. No ne žalim se, uživam u svakoj sekundi - rekla je pevačica.

Šerifovićeva je otkrila i da li se ponekad zapita kako će Mario reagovati kada shvati da odrasta u drugačijim porodičnim okolnostima u odnosu na tradicionalna poimanja:

- Kada za to dođe vreme, daću sve od sebe kako bih ga pripremila na sve okolnosti. Mislim da je za svako dete najvažnije da odrasta u okruženju punom ljubavi - ubeđena je Marija.

Na pitanje da li je danas teško biti samohrana majka i kako reaguje na razne majčinske savete i predloge nepoznatih osoba na društvenim mrežama, Marija je imala spreman odgovor:

- Puno mi znače pozitivni i iskreni komentari koje dobijam od svojih pratioca. Moram priznati, bilo je i praktičnih saveta koje sam primenila. Oduvek sam imala vrlo blizak kontakt sa svojom publikom, pa je tako i sada - dodala je ona.

Marija je na kraju priznala da je ispunila svoj najveći neostvareni san, a da je to upravo njen sin, koga je dobila uz pomoć surogat-majke.

- Moj najveći san se ostvario i zove se Mario. Od sada moj sin i ja maštamo zajedno - završila je pop zvezda.

(Story.hr)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas