Oglas
· · Komentari: 0

Deda joj je bio srpska glumačka legenda a ona je danas izrasla u pravu lepoticu: Evo kako izgleda UNUKA LJUBIŠE SAMARDŽIĆA (FOTO)

Mnogi kažu da svojim izgledom i stajlinzima može da parira poznatima iz svetskog džet seta

1662538717_unuka-ljubise-samardzica-foto-instagram-printsrkin-ljubisa.samardzic-sara_samardzic.jpg
Foto: Instagram/Printsrkin/ljubisa.samardzic/sara_samardzic
Oglas

LJubiša Samardžić bio je naš legendarni glumac koji nas je nažalost napustio 2017. godine. Iza sebe je ostavio brojne uloge, prepoznatljive replike iz kultnih filmova kao i mnoštvo nagrada i priznanja.

Međutim, verujemo da bi od svega što je ostavio iza sebe danas najviše bio ponosan na svoje unuke, među kojima je i Sara.

Sara Samardžić, prava je lepotica a to se može videti i po njenim objavama koje kači na društvene mreže. Mnogi kažu da njena lepota i stil mogu da pariraju najpoznatijim svetskim blogerkama.

 

Tokom duge i bogate karijere LJubiša Samardžić ostvario je na desetine uloga koje su ga svrstale među glumačke bardove, ali je na uspehe koje je postigao senku bacila smrt sina Dragana, koji je preminuo od leukemije 2001. godine.

Tada je glumac izgubio sina a lepa Sara oca. LJubiša se od tragedije teško oporavio, ali kako je svojevremeno govorio oni kao porodica su utehu uvek pronalazili jedni u drugima. Najveća podrška bila mu je supruga Mirjana koju je upoznao na Bledu, tokom služenja vojnog roka, prenosi Hello.

Pročitajte još: Oglasio se predstavnik Krisa Pejna: Dilema u vezi sa snimkom koji je obišao svet je rešena (VIDEO)

Podsetimo da je Sara Samardžić pre dve godine objavila fotografiju svojih roditelja sa venčanja uz opis: 

 

- Tamo negde ste opet zajedno.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas