Oglas
· · Komentari: 0
HIT

Devedesetih je pevao najlepše balade, a devojčice su ludele za njim: Izgleda mlađe i bolje nego ikad (FOTO)

Retko se pojavljuje u medijima, a još ređe snima nove pesme.

1614323783_sasa.JPG
Foto: Printscreen/InstagramSaša Vasić
Oglas

Dok su čekali njegove nove pesme Sašini fanovi gotovo da nisu imali prilike da ga vide u medijima, ali su mogli da uživaju na njegovim koncertima, kojih se nikada nije odrekao.

Pogledajte Sašine najsvežije fotografije, a mnogi komentarišu da se nije mnogo promenio od perioda najveće slave, da ne stari i da izgleda bolje nego ikad.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasa Vasic (@sasa.vassic)

 

Ovaj vrstan muzičar i kantautor, ostao je upamćen domaćoj publici kao izvođać jedne od najlepših muških balada, ali i kao jedan od najkvalitetniih pevača, koji je osvajao brojne nagrade na festivalima širom regiona krajem devedesetih i početkom ovog veka.

Baš zbog toga što je pevao sa posebnom emocijom u glasu Saša je najčešće osvajao nagrade za interpretaciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasa Vasic (@sasa.vassic)

Nagradu (Grand Prix) za najbolju pesmu pod nazivom „K'o Lijana" osvojio je na muzičkom festivalu u Budvi 2001. godine, kao i nagradu za najbolju interpretaciju „Davorin Popović". Ova numera je postala i ostala Sašin najveći hit, a nakon uspeha te pesme on se posvetio stvaranju pesama za kolege.

Na Budvanskom festivalu 2004. godine kao kompozitor pesme „Bol do ludila", koju izvodi Marija Šerifović, osvojio je prvu nagradu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasa Vasic (@sasa.vassic)

O Sašinom privatnom životu se malo zna, jedino to da je 2009. godine postao otac.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas