Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Devojka Darka Lazića ponovo isprozivala Marinu Gagić: "Ne ljutim se na nju"

Devojka Darka Lazića ponovo je udarila na bivšu verenicu svog dečka

1637135495_barara.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Pink
Oglas

Barbara Bobak, gostujući u jednoj emisiji, potvrdila je navode da Marina Gagić, ne dozvoljava Darku Laziću da viđa sina Alekseja:

Pročitajte još: Neda Ukraden otkrila koji nadimak joj je dao Toma Zdravković

- Ona to radi od prvog dana. Govori takve stvari iz ljubomore. Kad kažem ljubomora, kažem to u smislu da li ima i dalje emocije prema njemu ili nema. Eto, to je nešto čime ona tera inat jer ne može ni sa čim drugim pošto nikoga ne zanima šta ona ima da kaže ili šta ona misli, pa hajde preko deteta - istakla je Barbara za "Hype" i dodala:

- Tako stvari stoje od prvog dana. Mene te stvari ne interesuju. Njeno dete - njena stvar! Ma, biće to sve okej. Ja nju razumem i ne ljutim se na nju. Razumem jer znam da je Darko divno stvorenje za imati pored sebe i nije lako sigurno kada izgubiš takvu osobu - navela je.

- Marini želim sve najbolje. Još jednom podvlačim da se ne ljutim na nju, ali o toj temi zaista ne bih više pričala - zaključila je Bobakova.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas