Oglas
· · Komentari: 0

DI KAPRIO JE ZBOG OVE ŽENE PREKRŠIO PRAVILO KOG SE STROGO PRIDRŽAVAO: Nije ga menjao ni zbog jedne DEVOJKE, a sad je uradio ovo

Slavni glumac i Oskarovac Leonardo di Kaprio sledi u ljubavnom životu pravilo da se ne zabavlja sa devojkama starijom od 25 godina, a ima posebno pravilo i za nastupe na crvenom tepihu gde se skoro uvek pojavljuje solo, bez obzira da li je u tom momentu u vezi ili ne. Na sinoćnoj gala svečanosti u NJujorku prekršio je to pravilo i to zbog ove glumice.

1701338512_lcjg.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

I to se desilo, Leonardo Di Kaprio pojavio se na crvenom tepihu sa ženom. Na dodeli Gotham nagrada koje tradicionalno dodeljuje The Gotham Film & Media Institute pozirao je sa glumicom Lili Gledstoun. I te slike su obeležile njegovo sinoćno pojavljivanje. Kakav izuzetak u poređenju na njegove prethodne nastupe na sličnim događajima.

Lili Gledstoun debitovala je u filmu "Psychotherapy of a Plains Indian" (2012), sarađivala je sa rediteljkom Keli Rejhard na nezavisnom ostvarenjima "Certain women" i "First cow". Sa Di Kaprijem glumi u filmu "Killers of the Flower Moon" Martina Skorezea, ekipa ovg ostvarenja nagrađena je sinoć.

Leo i Lili Gledstoun jesu sjajan tandem na filmskom platnu kao i na crvenom tepihu. Zahvaljujući ovoj glumici, Di Kaprio je odskočio od svojih solo nastupa na gala događajima na koje najčešće dolazi sam, bez ženskog ili muškog društva.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas