· · Komentari: 0
glumac

"Dobio sam još jedan otkaz juče, koštalo me je godina života": Alek Boldvin o životu nakon nesreće na snimanju

Alek Boldvin ispričao je šta se sve događalo nakon nesreće

1660997099_52a29f68be76ffbb841c609e5ccb9a86d4453b27.jpg
Foto: Profimedia

Glumac i reditelj Alek Boldvin u najnovijem intervjuu za CNN ispričao je koliko ga je nesrećni slučaj na snimanju filma "Rust" koštao u životu, a za smrt Haline Hačins okrivio dve osobe.

Suočen sa tužbom porodice Haline Hačins, Boldvin je u petak dao intervju za CNN u kojem je insistirao da nije kriv za smrt na snimanju koja se dogodila u oktobru 2021. godine kada je usmrtio Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Souzu.

On je rekao da su pomoćnik reditelja filma "Rust" i oružarka odgovorni za njenu smrt.

Pročitajte još: Džejmi Oliver progovorio o zdravstvenom stanju supruge: "Sve traje već dve godine"

- Neko je stavio pravi metak u pištolj, a trebalo je bolje da zna - rekao je Boldvin za CNN aludirajući na oružarku na filmu "Rust", Hanu Gutijerez-Rid.

- To je bio njen posao. NJen posao je bio da pogleda municiju i stavi lažnu, na setu nije trebalo da bude pravih metaka - rekao je on.

Boldvin, koji je rekao da "ne prođe dan, a ne pomisli na Halinu Hačins", takođe krivi i pomoćnika reditelja Dejvida Holsa, koji mu je predao oružje i potvrdio da je napunjen ćorcima.

- Postoje dve osobe koje nisu uradile ono što je trebalo da urade - rekao je on.

"Ne sedim ovde i kažem da treba da idu u zatvor ili da želim da im život bude pakao. Ne želim to. Ali želim da svi znaju da su te dve osobe odgovorne za ono što se dogodilo."

Pročitajte još: Povukao se iz javnosti nakon velike porodične TRAGEDIJE i optužbi za ZLOSTAVLJANJE: Evo kako danas živi poznati glumac

Gutjerez Rid i Hols su preko svojih advokata za CNN rekali da su ovi Boldvinovi komentari pokušaj da se odbaci krivica.

U ovom intervjuu, Boldvin se osvrnuo i na poslovne ponude i rekao da je dosad izgubio pet filmova od nemilog događaja.

- Dobio sam još jedan otkaz juče. Sve je bilo spremno za film, da uskočim u avion, razgovarao sam sa ovim momcima mesecima i juče su mi rekli da me ne žele u filmu zbog ovoga - rekao je Boldvin misleći na istragu FBI koja je potvrdila da je on povukao obarač na snimanju.

Boldvin je dodao da ga je stres zbog cele situacije sigurno "koštao godina života".

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.