· · Komentari: 0

Đorđe David otkrio ko mu je najomiljeniji od svih kolega u ŽIRIJU: "Ona nema ni gram zla, sujete i mnogo mi je pomogla" (FOTO)

Đorđe nije štedeo reči hvale

1677324350_foto-Djordje-David-ATA-images.jpg
Foto: ATA images

Đorđe David jedini je roker u žiriju "Zvezda Granda". Već pet godina ocenjuje vokalne sposobnosti kandidata i mentoriše ih. Po prvi put je otkrio da mu je omiljeni kolega, tj. koleginica svih ovih godina:

- Viki Miljković! Na keca! LJudi, to je najbolji čovek na estradi kojeg sam ja upoznao za 58 godina. Nisam sreo osobu u ovom poslu koja nema ni jedan gram zla, zavisnosti, sujete, i ako mi je iko u životu pomogao onako obilato za ovih četiri-pet godina koliko sam u žiriju svojim savetima, vremenom, smirivanjem mog ustreptalog duha to je Viki MIljković. Beskrajno sam joj zahvalan - ispričao je u emisiji "Praktična žena".

Otkrio je i koje to narodne pesme mogu da ga rasplaču:

- Postoje pesme koje mogu da te rasplaču, na primer „Bele ruže, nežne ruže“ – priznao je u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.