Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Došao iz Australije u London da bi uradio intervju sa Adel, a onda ga je ova stvar koštala suspenzije

Voditelj Met Doran doživeo je veliko neprijatno iznenađenje

1637667564_adel.jfif
Foto: YouTube printscreen /Pederstian TV
Oglas

Šarmantni voditelj, doputovao je iz Australije u London, kako bi uradio intervju sa jednom od najvećih svetskih zvezda, pevačicom Adel.

Pročitajte još: Zanimljiva Pančeta iz serije "Igra sudbine" promenila frizuru: Glumica napravila veliku promenu (FOTO)

Ovo je bio prvi intervju za njegovu medijsku kuću koji je dala slavna pevačica, ali njihov razgovor nažalost nije otišao u pravom pravcu.

Oni su pričali o njenom novom albumu "30", koji je trenutno najslušanije svetsko muzičko ostvarenje, a kada ga je pevačica upitala šta misli o njenom albumu, voditelj je iznenadio odgovorom, jer ga nije poslušao do kraja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt Doran (@mattdoran22)

Adel se jako naljutila i zbunila, pa je Met naišao na osudu javnosti, zbog čega je objasnio kako je došlo do ovog propusta.

- Nisam bio potpuno svestan toga da sam na mejl dobio pregled njenog albuma, koji je objavljen nekoliko nedelja nakon mog putovanja u London. Bio je to previd koji nije bio nameran. Ovo je najvažniji e-mail koji sam ikada propustio. Uvek ću se kajati - rekao je i dodao da Adel nije otišla kako su mediji preneli, ali je intervju umesto 20 minuta, trajao skoro 29.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas