· · Komentari: 0
TRAGEDIJA

Dva momka su POGINULA uz moju PESMU "200 NA SAT": Ivan Gavrilović o najtežem trenutku u karijeri (FOTO)

Pevač Ivan Gavrilović, na vrhuncu slave, susreo se sa teškim situacijama.

1638114647__1702858801.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/ ivangavrilovicofficial

Ivan Gavrilović nedavno se našao u žiži interesovanja zbog preljube u rijalitiju, a pevač je devedesetih bio zvezda dens muzike čije su numere i danas veliki hitovi koji se rado slušaju.

Loš uticaj?

Ipak jedna pesma koja se posebno izdvojila jeste numera "200 na sat", a Ivan je ispričao kako su mnogi mladi izgubili svoje živote, jer su bukvalno shvatili reči iz ove pesme.

Pročitajte još: BOGATI ZET Željka Mitrovića za Kristinu SKIDA ZVEZDE S NEBA: Apartman od 13.000 evra, 500 ruža i muzika na uvce (FOTO)

"E, nisam vam rekao još neke nelogičnosti, ili kako da ih nazovem. Na primer, ja nikad nisam vozio brzo iako pevam 'Dvesta na sat', ha-ha-ha! To je bila metafora za zezanje, kad sam to čuo, nije mi palo na pamet da će neko bukvalno da shvati i da vozi 200 na sat, a dešavalo se bezbroj puta. Pa su me posle prozivali da ja utičem negativno na mlade", prisetio se Ivan za novine, pa dodao:

"A te morbidne situacije, ako moram da pričam o tome... Jedna situacija iz Švedske, kad sam bio u Malmeu, javlja mi čovek što je držao klub, kaže: 'Znaš šta, dva momka su poginula uz tvoju pesmu '200 na sat'.' Valjda su stvarno vozili dvesta na sat u krivinu, ne mogu tačno da se setim sada. I ja kažem, pa dobro, šta ja sad da radim tu. Bio sam zbunjen tada, nisam se osećao odgovorno. Gazda kluba mi kaže: 'Ajde, molim te, da održiš govor ljudima u klubu da ne treba da voze brzo'".

Ludilo na komemoraciji

Gavrilović se prisetio i kada su ga bajkeri zvali na godišnjici smrti njihovog drugara.

"I onda, recimo, pravili su godišnjicu smrti u Bijeljini bajkeri, ja sam išao da pevam na godišnjicu smrti njihovog drugara. Kakve su to situacije, sunce ti.... Oni tako odaju počast svom drugu, to je neki zakon među bajkerima. I onda je mene jedan zamolio, kao, kad dođe do onog brejka u pesmi gde ja kažem stop, on će da upali motor u znak poštovanja. I on je upalio motor, dao pun gas nasred diskoteke, zadimilo se sve, ja vičem: 'Zapaliće nas, u p.... materinu, gasi, bre!' Morbidno, ali je to njihov omaž, kao što neko ima neki svoj običaj", prisetio se Gavrilović.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.