Oglas
· · Komentari: 0
pevač

Džastin Biber OBRATIO SE PUBLICI na nastupu i otkrio kako je Hejli: "Bilo je zaista strašno" (VIDEO)

Džastin Biber prvi put je progovorio o zdravlju supruge, Hejli.

1647857607_121295dee96831e780d09d4d9e6177577a710b17.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Hejli Biber je prošle nedelje imala zdravstvene probleme, kada je hospitalizovana zbog krvnog ugruška u mozgu. Sve je, srećom, prošlo u najboljem redu, a poznata manekenka i supruga Džastina Bibera je puštena da se odmara kod kuće.

Komentar Džastina Bibera o njenom zdravstvenom stanju se čekao, a sada je pevač odlučuo da se na nastuput osvrene i na taj događaj i objasni kako je Hejli.

Pročitajte još: Princ Vilijam i Kejt Midlton zaplesali na plaži: Princeza pokazala letnje modne trendove (FOOT/VIDEO)

Pevač je odvojio trenutak da razgovara sa publikom, govoreći da je Hejli zdrava i da se dobro oseća.

Video koji je podeljen na njegovom Instagramu prikazuje Bibera kako emotivno razgovara sa publikom:

- Ludo je jer te život nasumično baca na krivine. Ne možemo baš mnogo da kontrolišemo... Većina vas verovatno zna vesti o mojoj ženi. Bilo je zaista strašno, ali večeras sam zaista zahvalan što sam ovde i slavim život - rekao je Biber.

Prošle nedelje, Hejli Biber je hospitalizovana u Palm Springsu nakon što je doživela simptome nalik moždanom udaru, uzrokovane krvnim ugruškom u njenom mozgu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

 




 

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas