Oglas
· · Komentari: 0

Džejla Ramović pronašla srodnu dušu: Pevačica obelodanila dečka sa kojim je već neko vreme u tajnoj vezi (FOTO)

Džejla Ramović postavila fotografiju iz Emirata

1681294518_marija_serifovic_3_11032020_0034.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Mladu zvezdu su pratili brojni skandali, ali sada ju je izgleda dočekala prava sreća.

Pevačica je pre nekoliko dana objavila zajedničku fotografiju sa nepoznatim dečkom. Ona inače važi za nekog ko svoju privatnost daleko od očiju javnosti. Jedan od DŽejlinih kolega izjavio je da je ova ljubav pravo iznenađenje za sve: 

-Džejla je prilično zatvorena i sve je iznenadila tim slikama iz Emirata koje je postavila. Odmah se saznalo ko je taj dečko pošto je u njenom bendu i prati je na svim nastupima. Imaju ista interesovanja i želje. Često su zajedno, ali niko nije znao da su u tajnoj vezi.

Foto: Printscreen/ Instagram - dzejlaramovic

-Ona je iz takve porodice i ne želi da se eksponira više. Ona se uvek branila ćutanjem, pa zato ni sada neće da potvrdi da je u vezi sa Isakom iako ta ljubav traje već nekoliko meseci, a njeni roditelji ih podržavaju jer su ga upoznali i baš im se svideo jer pazi na nju i čuva je na nastupima- zaključio je izvor.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas