Oglas
· · Komentari: 0
HUMANO

Dženifer Aniston kolegama iz serije "Prijatelji" saopštila važnu vest! Posle mnogo godina ostvariće se u ulozi majke

Proslavila se u seriji "Prijatelji" u kojoj je doživela vrhunac svoje slave.

1618323028_dzenifer-anai.png
Foto: Printscreen / YouTube / Screen Culture
Oglas

Nastavak kultne serije obradovao je milione širom sveta i kako pišu mediji postoji još jedan razlog zašto će ljude oduševiti nova epizoda.

Pročitajte još: Zavirite u DNEVNU SOBU Seke Aleksić i sinuće vam SJAJNA ideja za uređenje vašeg doma! (FOTO)

Jedna izvor za strani portal "Closer" izjavio je da će Dženifer svoje kolege obradovala jednom radnosnom vešću - da će postati mama. Poznata glumica je posle dva razvoda odlučila da usvoji devojčicu koju je upoznala u sirotištu u Meksiku. Ona je, naime, dugi niz godina pomagala sirotište, a sada je odlučila da se ostvari i u ulozi majke. 

Pročitajte još: Od siromašnog i nesigurnog dečaka do najplaćenije holivudske zvezde: Ove detalje iz života slavnog glumca niste znali!

Očekuje se da će se u junu završiti proces usvajanja

- Dženifer je bila uverena da je okupljanje sa kolegama bio pravi trenutak da objavi da postaje majka. Ženski deo glumačke ekipe je znao, ali htela je da iznenadi momke na snimanju -  rekao je izvor.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas