Oglas
· · Komentari: 0

Dženifer Lopez otkazala turneju: "Razočarana sam"

Fanovi su njene koncerte dugo čekali, ali je pevačica, iz još uvek nepoznatih razloga, bila primorana da turneju otkaže

1717316107_profimedia-0877997363.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dženifer Lopez je otkazala letnju turneju povodom novog albuma "Ovo sam ja...sada".

- Dženifer uzima slobodno vreme da bude sa svojom decom, porodicom i bliskim prijateljima - navodi se u saopštenju.

Ona je takođe podelila posebnu poruku za svoje fanove i pratioce i objasnila zašto je to bila teška odluka.

- Razočarana sam što sam vas izneverila. Molim vas, znajte da to ne bih uradila da ne smatram da je to apsolutno neophodno - napisala je Lopez i nastavila:

- Obećavam da ću se iskupiti i bićemo ponovo svi zajedno. Mnogo vas volim. Do sledećeg puta...

Turneja je prvobitno bila predviđena da traje od juna do avgusta, kao podrška pevačicinom poslednjem studijskom albumu koji je izašao u februaru.

Još uvek nije poznat tačan razlog zbog kog je Lopez otkazala turneju.

BONUS VIDEO


 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas