Oglas
· · Komentari: 0
pevačica

Dženifer Lopez predstavila transrodnu ćerku Emu obrativši joj se rodno neutralnim zamenicama: "Ovo je posebna prilika" (FOTO)

Dženifer Lopez nastupila je u duetu sa ćerkom Emom.

1655707495_profimedia-0697355740.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dženifer Lopez predstavila je svoje dete, Emu Maribel Muniz (14), na sceni, koristeći rodno neutralne zamenice, tokom svečanosti Plavi dijamant LA Dodžers fondacije u četvrtak uveče u Los Anđelesu.

- Poslednji put smo zajedno nastupali na ovakvom velikom stadionu i tražim od njih da pevaju sa mnom sve vreme, a oni neće. Dakle, ovo je veoma posebna prilika. Oni su veoma, veoma zauzeti. Rezervisani. I skupi. Koštaju me kada izađu, ali vrede svakog penija jer su moj omiljeni duetski partner svih vremena. Pa ako mi dozvolite - rekla je Dženifer publici i predstavila transrodnu ćerku Emu, prenosi Fox news.

Pročitajte još: Bez glamura NEPREPOZNATLJIVA: Sofija Milošević prošetala centrom Beograda u nesvakidašnjem izdanju (FOTO)

Dženifer i Ema ukrstile su glasove i izvele verziju pesme Kristine Peri „Hiljadu godina“, a Ema je nosila svetlucavi mikrofon duginih boja dok je nosila jarkoroze bluzu sa odgovarajućim šorcem, a na glavi je imala kačket.

Mnogi su nakon ovog događaja na društvenim mrežama pohvalili Dženifer jer podržava ćerku.

Dokumentarni film Dženifer Lopez izašao je nedavno i već naišao na veliko oduševljenje javnosti.

- Dokumentarni film se fokusira na međunarodnu superzvezdu koja je decenijama inspirisala ljude svojom istrajnošću, kreativnim sjajem i kulturnim doprinosima. I to je samo početak. Celog svog života borio sam se da me čuju, da me vide, da me shvate ozbiljno - rekla je Lopez u trejleru.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas