Oglas
· · Komentari: 0

Dženifer Lopez smatra da je ova pevačica jedna od najboljih svih vremena: "Imam svojih pet omiljenih pevača "

Dženifer Lopez zna da uputi iskrenu pohvalu

1708522946_profimedia-0846525152.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Dženifer Lopez bila je gošća u emisiji pevačice, a sada i voditeljke Keli Klarkson, gde je promovisala svoj novi album "Ovo sam ja... sada“.

Dženifer je tokom priče odvojila trenutak da podeli sa Keli da voli njen glas i da je jedna od njenih pet najboljih pevačica svih vremena.

Klarkson je otkrila da je Lopez uvek bila ljubazna prema njoj u emisiji „Američki idol“, gde je pobedila, a Dženifer je iskreno rekla šta misli o njenom pevanju. 

- Imam svojih pet omiljenih pevača svih vremena, a ti si jedan od njih - rekla je Lopez, izazvavši oduševljenje kod Keli.

Podsetimo, Dženifer Lopez je prošle nedelje objavila dugoočekivani album "Ovo sam ja...sada".  Album prati i dokumentarac će biti objavljen u narednim nedeljama, pod nazivom „Najveća ljubavna priča nikad ispričana“, koji istražuje stvaranje filma i albuma, kao i njen odnos sa Benom Aflekom.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas