Oglas
· · Komentari: 0

Džordž Kluni i Džulija Roberts otkrili zašto nikada nisu bili u vezi: "Misterija" je rešena

Džordž Kluni i Džulija Roberts su najbolji prijatelji više od 20 godina, a dokaz su da muško-žensko prijateljstvo zaista može da opstane.

1665827112_profimedia-0730505783.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Putevi su im se tokom karijera često spajali, ali da li je nekada postojalo nešto više od prijateljstva? Džordž Kluni i Džulija Roberts konačno su rešili ovu misteriju.

U nedavnom intervjuu za "Access Hollywood" Džordž Kluni i njegova prijateljica i koleginica Džulija Roberts razgovarali su o novom filmu u kome igraju partnere, a dotakli su se i toga zašto nikada nisu bili u vezi u stvarnom životu. Iako su sada u brakovima, poznavali su se mnogo pre toga, pa je voditelja zanimalo da li se između njih nekada javilo nešto više od prijateljske ljubavi i da li su ikada usvojili "politiku zabrane izlaska" tokom ranih dana njihovog poznanstva:

Pročitajte još: Uskladili stil: Amal pokazala kako se nosi animal princ, a sve vreme je za ruku drži elegantni Džordž Kluni (FOTO)

- Mislim da to nismo morali da navodimo - rekla je kratko Džulija Robertst, a Kluni je dao detaljnije pojašnjenje:

- Džulija je uvek bila u vezi ili sam ja bio u vezi. Odmah smo bili prijatelji. Tako da nije bilo ničega između nas, bilo nam je samo zabavno - iskren je bio Džordž.

Džulija Roberts je od 2002. godine u braku sa Denijem Moderom (53). Par ima troje dece: 17-godišnje blizance, Hazel i Phinnaeusa, i sina Henrija (15), dok je Kluni je u srećnom braku sa suprugom Amal Kluni (44) od 2014. godine i imaju petogodišnje blizance, Aleksandra i Elu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas