· · Komentari: 0

Eliot Pejdž, koji je NEKADA BIO ŽENA i poznata glumica-Elen Pejdž, progovorio o tajnoj vezi sa koleginicom tokom snimnaja: Niko nije znao za nas! (FOTO)

Dok je bio žena, nominovan je za Oskara za ulogu u filmu ''Džuno''

1686305884_Eliot-Pejdz.jpg
Photo: Profimedia

On je pre izvesnog vremena promenio pol, i sada se predstavlja kao Eliot, a rešio je i da svoju životnu priču pretoči u memoare, pod nazivom ''Pageboy''. Eliot Pejdž je u knjizi otkrio mnoge šokantne detalje, a između ostalog i to da je tokom snimanja filma ''Džuno'' bio u tajnoj vezi sa koleginicom Olivijom Thirbi.

''Bio sam zatečen onog trenutka kada sam video Oliviju '', napisao je Pejdž.

''Otelotvorena i smela, njena duga smeđa kosa kretala se usporeno. Bili smo istih ogdina, ali je ona
delovala mnogo starije, zreije i sposobno. Seksualno otvorena, daleko od mesta gde sam ja bio u to vreme...''

Nastavio je: ''Ali, hemija je bila opipljiva, privukla me je''.
Pejdž je još dodoao da su brzo postale ljubavnice, te da su imale odnose tokom celog snimanja. Pejdž navodi da su se tajno viđale u prikolicama, hotelskim sobama i u ''jednoj maloj, privatnoj sobi u restoranu''. Tirbi je pomogla da se njegov stid ''rasprši'' i da je ''prestao da se oseća bedno zbog svog pravog ja'', navodi  u knjizi.

Glumac, čiji je rad na filmu 2007. bio nominovan za Oskara, u to vreme je bio tek mlada devojka, koja se još nije izjasnila kao gej osoba.


Tirlbi je 2011. istupila kao biseksualna, a nakon toga je i ušla u brak sa muškarcem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by olivia thirlby (@sqirlby)

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.