· · Komentari: 0

Emina Jahović o BIVŠEM mužu, deci i životu Istanbulu: "Osećam se usamljeno"

Pevačica nikad iskrenija

1674813520_Foto-Ataimages.rs--Emina-Jahovic.jpg
Foto: Ataimages.rs

Emina Jahović već godinama stanuje u Istanbulu, a sada je odlučila da otvoreno priča o svojom životu tamo.

- Živim u zemlji koja nije moja. U Instanbulu se osećam usamljeno - priznala je Jahovićeva za "Alo" i dodala:

- Da bi mi došli prijatelji, prvo moraju da sednu na avion, onda moramo i da uskladimo termine kada je ko slobodan. Kod mene nema onoga: „Svrati na kafu ili naći ćemo se tu u toliko sati.

Što se tiče vaspitanja njenih sinova, ona kosristi metodu koja nije strana mnogim roditeljima i koja joj pomaže da izvede decu na pravi put.

- Stalno lažem decu - rekla je pop pevačica kroz osmeh i objasnila kada i zašto to čini:

- Kada me pitaju nešto što nije prikladno njihovom uzrastu i žele da im nešto objasnim, ja to upakujem u neku belu laž. Intuitivna sam osoba, pa lako prepoznam kada oni mene lažu, ali opraštam im bele laži.

Ona se razvela od Mustafe Sandala sa kojim se trenutno tuži zbog alimentacije, ali naglašava da se trude da budu u dobrim odnosima zbog dece.

- Mustafi nisam stigla da čestitam na ženidbi. Mi se i dalje sudimo, ali smo zbog dece okej. Moramo tako, ali život ide dalje i svako živi svoj život - objasnila je Emina i naglasila da je ona uvek zaljubljena.

- Zaljubljena sam, ja sam uvek zaljubljena.

Na pitanje da li je pesmu posvetila bivšem mužu, imala je jasan odgovor.

- Posvetila bih pesmu bivšem, kako da ne, pa ja sam mnoge svoje pesme posvetila bivšim ljubavima - zaključije Emina za "Alo".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.