Oglas
· · Komentari: 0

Emotivan govor Harisona Forda nakon osvajanja Zlatne palme: "Kao da mi je ceo život prošao pred očima"

Prethodno veče na festivalu u Kanu je prošlo u znaku premijere petog dela kultne franšize Indijana Džouns

1684503847_profimedia-0777289177.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ovo je definitivno najpoznatija franšiza u istoriji filma, a brojni fanovi očekuju da peti nastavak ne bude i poslednji.

Petominutne ovacije su obeležile veče premijere, međutim, najveći aplauz je svakako dobio slavni Harison Ford. On se pojavio na crvenom tepihu zajedno sa suprugom Kalistom Flokhart.

Ford je dobio aplauz vredan prave flmske zvezde, a hiljade okupljenih su vikali njegovo ime. NJemu je uručena i Zlatna palma pre projekcije, potpuno nenajavljeno, što je glumca veoa dirnulo i iznenadilo.

"Veoma sam dirnut. Kažu da kada je smrt blizu, imate osećaj da je ceo vaš život prošao pred očima i ja sam to upravo doživeo. Ovo je sjajan deo mog života, ali ne i ceo život. Dosta toga dugujem svojoj divnoj supruzi koja je podržavala sve moje snove i ja sam joj zahvalan na tome", rekao je Ford u emotivnoj izjavi.

Za kraj, proslavljeni glumac je poručio publici kako ih voli, te da im donosi novi film koji je baš iza njega i potrebno je da ga pogledaju. Ovacije su ponovo bile duže i glasnije upućene njemu nego samom projektu.

Inače, zajedno sa Harisonom Fordom, u petom delu ćemo gledati i danskog glumca Madsa Mikelsena.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas