Oglas
· · Komentari: 0

Era Ojdanić priznao da je u VEZI sa 43 godine mlađom devojkom: Kada su se upoznali ponudio joj je posao

Folk pevač Era Ojdanić otkrio šta se dešava u njegovom ljubavnom životu

1697620991_Foto-Ataimages.rs-Era-Ojdanic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Folk pevač Era Ojdanić koji je sa Vesnom Vukilić Vendi napravio šou na vašaru u Šapcu, oduvek je važio za pravog zavodnika, a sada je sve šokirao kada je u emisIji priznao da je u vezi sa 43 godine mlađom devojkom.

Era je gostovao u "Amidži šou", gde je otkrio da ima devojku, te je progovorio i o tome koliko ona zapravo ima godina - "Koliko godina ima tvoja devojka?", pitao je Ognjen Amidžić.

"33", rekao je Era, a voditelj se nadoveozao: "Koliko ti Ero imaš godina?".

"Ja sam '47 godiše, znači 76" rekao je Ojdanić.

Era je priznao da je hteo da pomogne Palčici.

"Ona nije svraćala u moj motel, mada sam joj ja ponudio da bude šefica recepcije. Ona je to odbila, kaže: 'Nemam vremena da se bavim tim poslovima jer sam mlada, lepa, izazovna, zgodna, moram to nekako da unovčim'", istakao je pevač.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas