Oglas
· · Komentari: 0

Eva Longoria misli da bi "Očajne domaćice" bile OTKAZANE da je serija snimljena danas: "Mnoge stvaru i tada bile šokantne"

Eva Longoria se podsetila "Očajnih domaćica"

1686911723_b7332e197840b06445b90a3dcff64ee4f749658a.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumicu Evu Longoriju šira javnost poznaje kao prelepu manekenku Gabrijel iz serije "Očajne domaćice". Eva je seriju snimala skoro deceniju, od 2004. do 2012. godine, a donela joj je nominacije za Zlatni globus i nagradu Udruženja glumaca.

Ipak, glumica kaže da misli da čuvena serija danas ne bi mogla da bude snimljena zbog tematike koja je bila poprilično šokantna, kako kaže.

- Ne znam da li bismo mogli da napravimo seriju danas. Mislim da bismo bili otkazani. Bilo je tako revolucionarno...Rekli smo i uradili toliko stvari koje su bile šokantne u to vreme - rekla Eva za Entertainment Tonight kaže da joj nedostaje da bude Gebi.

- Toliko volim tu seriju. Nedostaje mi da budem Gebi, bila je tako zabavna i govorila je i radila stvari koje bih volela da mogu da kažem i uradim.

Nedavno je razgovarala o mogućnosti ponovnog pokretanja, na šta je rekla:

- Bila bih prva koja bi se prijavila. Verovatno i jedina.

BONUS VIDEO

                                  Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas