Oglas
· · Komentari: 0

EVO ŠTA BIVŠA ŽENA LAZARA RISTOVSKOG MISLI O NJEGOVOJ NOVOJ VEZI:Voleli se 4 decenije, a onda je JEDNO PRIZNANJE sve promenilo

Danica Ristovski i dalje je u šoku zbog nove veze svog bivšeg muža Lazara s mlađanom Anicom Lazić, prenose mediji.

1697523563_kd-Danica-macak.jpg
Foto: Novosti arhiva
Oglas

Glumica ne može da poveruje da je Lazar zaljubljen u devojku koja može da mu bude unuka po godinama, ali i njegovim fotografijama na društvenim mrežama.

- Danica se i pojedinim kolegama sa seta serije požalila da joj nije jasno što sve to treba Lazaru u ovim godinama i zbog čega se tako kompromituje u javnosti. Rekla je i da treba da ga bude sramota zbog svega, zbog njihove dece koja sve ovo gledaju i čitaju - završava naš izvor.

Kako je i sam Lazar svojevremeno pričao o razvodu, on je istakao da su ovu odluku doneli jer se ljubav među njima ugasila.

- Svakako je zdravije i poštenije što smo se odlučili na ovakav korak. Mi smo se u poslednje vreme gledali očima koje su izgubile žar, zanos i ljubav koja nas je grejala više od 40 godina – rekao je Ristovski.

Podsetimo, Danica je jednom pričala o porodičnom životu i braku.

- Ja se trudim da budem neprimetna. To je najbolje - da se trudite da iz prikrajka budete prisutni, ali da se ne mešate. To je najbolji recept, verujte. To čovek treba da nauči, da ne kažem žena. U takvim situacijama to što se događa je prirodno - rekla je Danica za medije.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas