· · Komentari: 0

Evo zbog čega je Arkan PRIPRETIO prstom Marini Tucaković usred emisije kod čuvenog Minimaksa! (FOTO)

Marina Tucaković je davne 1996. godine bila u emisiji kod čuvenog Minimaksa, zajedno sa Cecom i Arkanom.

1632123392_minimaks.JPG

Minimaks je tada šaljivo konstatovao da je Marina škorpija u horoskopu, a Ceca se složila da ona kao blizanac, odlično funkcioniše sa Marinom. 

Pročitajte još: Ovo je bila poslednja želja Marine Tucaković

Uspešna već tad

Marina je već tada bila uspešna i kako je Minimaks primetio, već te 1996. imala tekstove za preko hiljadu ploča i kaseta.

 

Na pitanje koje su joj pesme najbolje upalile, odgovorila je:

- Evo na primer Cecina "Kukavica", ne zato što je ona tu, pa recimo Džejeva "Nedelja", pa onda od Harisa Džinovića "Ostariću neću znati", pa od grupe Zana "Dodirni mi kolena", od Olivera Mandića "Pitaju me pitaju", od Lepe Brene "Sitnije cile sitnije". To su neki tekstovi koje ja gotivim baš.

Minimaks je dao opasku da je radila i za našu "bivšu braću" (misleći na Hrvate) i pitao Arkana da li joj to zamera.

"Ne, taman posla" - odgovorio je Željko, a Marina je rekla da su poruke u njenim tekstovima univerzalne, "kao ljubav i kao što je Bog jedan". Dodala je da joj se niko od pevača iz Hrvatske ne javlja, ali ne bi imala problem da popije piće sa bilo kim od njih kada bi se sreli.

Arkan "pripretio" Marini

U toku emisije, dogodila se i jedna neobična situacija.

Ceca je u to vreme već bila supruga Željka Ražnatovića, a Marina je omaškom (možda i namerno) rekla da piše za Svetlanu Veličković.

Ceca ju je odmah ispravila i napomenula da je ona Ražnativić, a Arkan je "pripretio" prstom Marini i takođe naglasio da je Ceca Ražnatović.

Nakon toga su se svi nasmejali i nastavili sa emisijom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.