Oglas
· · Komentari: 0

GLUMICA LAŽIRALA SVOJU SMRT: Nakon što je izazvala BES kod mnogih, otkrila je zbog čega je to uradila (VIDEO)

Punam Pandi (32), jedna od najlepših bolivudskih glumica, lažirala je sopstvenu smrt od raka grlića materice kako bi "podigla svest o bolesti"

1706959643_Foto-Profimedia-indijska-glumica.jpg
Foto: Instagram printskrin/poonampandeyreal, Profimedia
Oglas

Nakon što je vest o njenoj smrti od raka grlića materice šokirala i zbunila obožavaoce ranije ove nedelje, indijska glumica Punam Pandi priznala je da su vesti bile lažne, ali i da je sve uradila namerno.

Glumica se oglasila u videu na Instagramu te otkrila kako je iza njenog poteza bila dobra namera: da osvesti javnost o raku grlića materice.

- Žao mi je što sam vam nanela bol. Moja namera? Da šokiramo sve. Šta je rak grlića materice. Da, lažirala sam svoju smrt. Ekstremno, znam, ali sad odjednom svi govorimo o raku grlića materice - rekla je Punam, te podelila duži tekst o opasnostima ovog oblika raka.

Pokrenula je i internet stranicu pod nazivom poonampandeyislive.com s ciljem podizanja svesti o bolesti. Ipak, naišla je na više kritika nego podrške.

- Ja sam preživela rak grlića materice. Strašno je pretvarati se da ste mrtvi kako biste ljude upoznali s vakcinom protiv HPV-a. Primila sam vakcinu kao tinejdžerka i ipak sam dobila rak grlića materice u stadijumu 3 bez ikakvih simptoma. Ova kampanja bila je takvo nepoštovanje pacijenata. Rak nije šala. Vakcina ne deluje 100% - napisala je ljuta pratiteljka, a mnogi su se složili da potez glumice više liči na "jeftino traženje pažnje".

Inače, vest o glumičinoj "smrti" podelili su njeni menadžeri u petak ujutro. Tužne novosti preneli su svi indijski, ali i brojni svetski mediji.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas