· · Komentari: 0

SEKA ALEKSIĆ mami uzdahe muškaraca: Provokativnim stajlingom iz hotelske sobe zapalila društvene mreže (FOTO)

Letnje turneje umeju da budu naporne, a ovako se Seka Aleksić bori sa umorom

1659970947_Foto-Stanislav-Zakic.jpg
Foto: Stanislav Zakić

Jedna od naših najpoznatijih pevačica, Seka Aleksić, ovog leta je imala veoma gust raspored. Kao i većina svojih kogega, nastupala je po celom regionu, a svuda je pravila neverovatnu atmosferu.

Foto: Stanislav Zakic

Poslednji nastup je bio u Budvi, nakon koga je Seka odlučila da legne i odmori u svojoj hotelskoj sobi. Osvojila je srca publike koja je došla na njen nastup, pa je odmor svakako zaslužen.

Foto: Stanislav Zakic

NJen stajling je oduševio i najoštrije modne kritičare. Imala je crni, kožni triko na duge rukave koji joj je odlično stajao. Duge crne čizme su dodatno istakle njenu figuru, a vrhunac kombinacije su bile mrežaste čarape koje je imala.

Foto: Stanislav Zakic

Pročitajte još: Predsednički par MAKRON uživa na odmoru: Emanuel se igra kao dete, a Brižit ga drži na oku (FOTO)

Seka se zavalila sa daljinskim u ruci, tako da pretpostavljamo da je red na omiljenu seriju i spavanje pred naporne dane koji je očekuju narodnom periodu zbog brojnih nastupa koje je zakazala. 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.