Oglas
· · Komentari: 0

IKONE NA ZIDOVIMA, MIR I SPOKOJ: Zavirite u dom Okanovića (VIDEO)

Glumac Nenad Okanović godinama gradi uspešnu karijeru trudeći se da uvek u prvi plan istakne svoj talenat, trud i rad.

1701336910_38295_boceli-celeb-22072022-0064_ig.jpg
Foto: ATA images
Oglas

Retko kad on govori o svom privatnom životu, ali se zna da je godinama u braku sa Željanom, ženom koja mu je rodila dvoje dece.

Iako i suprugu i privatni život drži podalje od očiju javnosti zahvaljujući društvenim mrežama imali smo nekoliko puta priliku da zavirimo u dom poznatog glumca.

Na neke važne datume on je želeo da pokaže kako izgleda njegov porodični dom. 

Na Uskrs dom Nenada i Željane dobija svečano ruho, a fotografija koju je jednom prilikom objavio pokazao je koliko je vera značajna u njihovim životim.

Na zidovima Nenadove dnevne sobe vise ikone koje zauzimaju centralno mesto, a sto je bio prepun raznih đakonija koje su bile prirpremljene za porodični ručak uoči Uskrsa.

Nenad nije mogao da odoli, a da ne pokaže i kako izgleda njegova kuhinja, u kojoj se oseća kao svoj na svome. Jednom prilikom je pripremao ukusno jelo i to je prikazao svojim pratiocima.

Da podsetimo, Nenad i Željana su u skladnom odnosu već 26 godina i zajedno imaju dvojicu sinova Danila i Trifuna. Venčali su se 2004. godine.

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas