· · Komentari: 0

"Imam moralnu obavezu da pričam o tome": Dea Đurđević otkrila kako izgleda njen život 3 godine nakon nesreće

Voditeljka progovorila o životu nakon teške saobraćajne nezgode

1669022057_deadj.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink

Dea Đurđević pre tri godine doživela je tešku saobraćajnu nesreću koja je potresla javnost. Uspela je da se oporavi, a kako ističe, koristi to što je na javnoj sceni kako bi podigla svest o bezbednosti u saobraćaju:

- Trudim se da iskoristim priliku što sam na javnoj sceni, kada već imam priliku da govorim u ime žrtava saobraćajnih nesreća, koji su imali sreću da prežive. Sa težim ili lakšim posledicama, ali smo živi, i možemo da govorimo. Mislim da kao javna ličnost imam obavezu moralnu, da to ispričam drugima - rekla je za "Srbiju Danas.

Pročitajte još: "Vidim te": Emotivna fotografija Novaka i Jelene Đoković obišla planetu (FOTO)

 I tri godine danas ne može da obavlja neke od svakodnevnih stvari, ali kaže da je srećnija osoba nego pre:

- Da, pa ne mogu da isečem meso, ne mogu da vežem kosu. Kad je promena vremena, ja ne mogu da se okupam. Ja sam mnogo srećnija sad, neke stvari ne mogu da uradim, ali ja sam toliko srećnija nego pre. Prvo ja se probudim, imam prozor, nemam pelene, idem sama u toalet, mogu da zagrlim koga hoću! Kad se tako probudiš, sve ostalo u životu ti je gratis - zaključuje ona.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.