Oglas
· · Komentari: 0
STRAŠNO

"Imao sam 17 godina i molio je da ga zovem tatice": Nove optužbe na račun slavnog pevača - Ovoga puta muškarac svedoči!

Pevaču R. Keliju, nastavlja se suđenje

1630504602_r-keli.jpg
Foto: YouTube printscreen /cbc news
Oglas

Nakon što se susreo sa raznim optužbama žena da ih je seksualno zlostavljao, od kojih je jedna u tom periodu bila i maloletna, na suđenju slavnom muzičaru prvi put svedočio je i muškarac.

Pročitajte još: "Nemamo vremena za bivše PRATEĆE VOLAKE": Menadžer Ace Lukasa nije birao reči povodom svađe sa Ivanom Selakov

On tvrdi da je bio jedna o pevačevih žrtava, kada je imao samo 17 godina. Upoznanili su se u Čikagu i R. Keli se navodno ponudio da mu pomogne u muzičkoj karijeri.

"Terao me da ga zovem tatice"

- Jednom me prilikom pitao jesam li ikada imao ikakvih maštarija o muškarcima, a zatim se spustio na kolena i pružio mi oralni seks. Nakon toga mi je rekao da smo sada porodica - rekao je sada 32-godišnji muškarac na sudu, prenosi BBC i dodaje da ga u tim trenucima oslovljava sa "tatice".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by R Kelly (@rkelly)

Advokat slavnog pevača, tvrdi da su njegove navodne žrtve pristale na seksualne odnose, jer su bile njegove obožavateljke i dodala da su pojedine navodne žrtve, uživale u tome, jer su mogle prijateljima da se hvale, da su bile u vezi sa slavnim pevačem.

Koristio slavu da bi mogao da manipuliše

Sa druge strane, tužioci su ga opisali kao "čoveka koji je koristio slavu za manipulaciju, pretnje i ucene, ali i fizičko zlostavljanje nad žrtvama".

R. Keli uhapšen je pre dve godine i od tada se nalazi u zatvoru.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas