Oglas
· · Komentari: 0

"Imaš li ti ćerko neku POBEDNIČKU pesmu?“ Ilda Šaulić otkrila šta joj je Šaban najviše zamerao

Ilda Šaulić progovorila o svom ocu koji će ostati zapamćen kao legenda narodne muzike

1705316313_1702021279_Foto-Ataimages.rs-Ilda-Saulic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Ilda Šaulić krenula je očevim stopama u svet muzike, međutim priznala je šta joj je otac, legendarni Šaban Šaulić zamerao.

Ilda nikada nije jurila hitove koji će je progurati u sam vrh estrade, već je uvek birala pesme srcem, pa su tako nastale neke od najtužnijih balada.

- Moje pesme su sve nekako bile tužne. Što bi rekao moj tata: „Imaš li ti ćerko neku pobedničku pesmu?“. Uvek su sve pesme bile nekako setne, tužne, stalno nešto patim, ne znam. Meni se dešavalo da i u trenucima kada sam bila srećna snimam takve pesme. I dan danas snimam takve pesme, jer ih volim i pogađaju me. Volim tako teške i emotivne, na primer uz Vidu Pavlović mogu uvek da zaplačem. Ne zato što ta priča mene pogađa, nego zaista volim tu setu, ne mora tekst da se lično odnosi na mene – rekla je ona i otkrila koja je najemotivnija pesma koju je do sada snimila:

- Emotivno najteža pesma koju sam snimila nije posvećena nekim muško-ženskim odsnosima. To je pesma „Suza“ koju sam ja posvetila mom pokojnom ocu, i to je neka najveća tuga ako gledamo kroz pesmu i moj život.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas