· · Komentari: 0
MUZIČKE ZVEZDE

Indi ne liči na sebe! Preterala sa kozmetičkim INTERVENCIJAMA ili mršavljenjem? (FOTO)

Popularna pevačica Indira Indi Aradinović ponovo se našla na meti kritika

1612461166_indy.png
Foto: InstagramScreenShot/ indy_ara_indira

Srpska pevačica Indira Indi Aradinović prošle godine ponovo je došla u žižu interesovanja nakon što se podvrgla operaciji smanjivanja želuca. Iako je njena linija dovedena do savršenstva, Indi je poslednjih nedelja intezivno posećivala salone za estetske korekcije.

Pročitajte još: Šon Konerijeva vila bez kupca: Cene kuća na Azurnoj obali prepolovljene (FOTO)

NJene neobične transformacije naišle su na osudu pojedinih medija, pa je isama Indi tada demantovala navode da je imala hirurške intervencije na licu. Ipak, poslednje dve fotografije koje je Indi objavila u Kopenhagnu ponovo su dovele u pitanje koliko estetskih intervencija je Indi imala na licu, ili je sve posledica daljeg proces gubitka kilograma.

Pročitajte još: Džon Travolta zaigrao sa ćerkom: Ovi pokreti su viđeni samo u filmu "Brilijantin" (VIDEO)

Na poslednjoj fotografiji Indi izgleda potpuno drugačije, nego što je to bilo pre samo dva meseca. Naime, u prvom planu su preterano velike jagodice i usne, koje su progutale prirodnu lepotu po kojoj je Indi bila prepoznatljiva. 

Da podsetimo, Indi Aradinović je nakon operacije smanjivanja želuca imala velike zdravstvene probleme, zbog kojih je bila u životnoj opasnosti. 

Pročitajte još: Šala ovog čoveka izazvala je 4.000 raskida i 17 razvoda ... Razlog je neverovatan!

Pogledajte njene ranije fotografije i prosudite sami.

dd

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.