Oglas
· · Komentari: 0
PROBLEMI U RAJU

Šon Konerijeva vila bez kupca: Cene kuća na Azurnoj obali prepolovljene (FOTO)

Naslednici slavnog glumca Šona Konerija nikakone uspevaju da prodaju istorijsko imanje, jer su cene nekretnina u dramatičnom padu.

1612353502_5a6de420b88ee2e7ddae418de39738d04b664b68.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Legendarni Džejms Bond, glumac Šon Koneri, preminuo je u oktobru prošle godine u 90. godini.

NJegovu neverovatnu vilu na Francuskoj rivijeri od oko 30 miliona evra teško je prodati. Ova vila iz davne 1920. godine čeka kupce od kad se pojavila na tržištu. Međutim, potencijalnih kupaca još uvek nema.

Pročitajte još: MODA JE PROLAZNA, STIL JE VEČAN! Budite žena od stila pomoću ovih osnovnih pravila (FOTO)

Cena je sada smanjena na čak pola, pa sada iznosi 15 miliona evra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Knight Frank (@knightfrank)

U ovom glamuroznom domu živeo je od 1980-ih i 90-ih, a meštani ovo mesto zovu "Šonovo mesto".

Pročitajte još: Stil Viktorije Bekam: Udobnost i elegancija u jednom, kombinacija vredna svake pažnje (FOTO)

Izgrađena je na padini brežuljka i ima zapanjujući pogled na more u Kap de Nici i na Sredozemno more. Smešten je na površini od 24 hektara sa dve dodatne kuće za goste. Korišćena je za snimanje scena u Bondovom filmu "Nikad više ne reci nikad" iz 1983. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Knight Frank (@knightfrank)

LJetnikovac ima šest spratova i osam spavaćih soba s kojih se pruža pogled na more. Imanje ima pet spavaćih soba, tri prijemne sobe, pet kupatila i teretanu.

Poseduje dva bazena, od kojih je jedan bazen sa slanom vodom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Knight Frank (@knightfrank)

Vrt je prava oaza mira, ispunjen palmama i biljkama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Knight Frank (@knightfrank)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Knight Frank (@knightfrank)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas