Oglas
· · Komentari: 0

"ISKAŽEM SVE KROZ SUZE": Slavica Ćukteraš o borbi za starateljstvo

Pevačica Slavica Ćukteraš na sudu je sa bivšim suprugom, nekadašnjim fudbalerom Vladom Avramovim, oko starateljstva nad ćerkom Viktorijom

1712572232_5231b3b06b73914b220c8df319b4ea559d07ee98.jpg
Foto: Novosti
Oglas

- Ja mislim da je normalno da negde dete bude uz mamu. Nije normalno da se dete odvede iz zemlje i da bude van zemlje, gde se mama ne pita ništa! - rekla je Slavica na ivici suza.

- Mislila sam da ću jednog momenta totalno da se slomim, i fizički, i psihički, i emotivno - dodala je pevačica.

- Kad me nazove nepodobnom mamom, ima pravo da to radi! Ima pravo svako svašta da traži. To me je, naravno, u prvom segmentu pogađalo. Iskažem sve kroz suze - navela je Slavica.

Vlada i Slavica su, inače, na sudu jer on želi da dobije starateljstvo nad ćerkicom, koju su dobili pre sedam godina, dok su bili u braku. Avramov tvrdi da je pevačica "nemarna majka", te je odlučio da svoje tvrdnje iznese i na sudu.

Sudski proces je u toku, dok je Slavica Vladu, kako je poznato javnosti, letos prijavila policiji, jer joj je navodno slao preteće poruke. Tvrdila je da je od Avramova doživela psihičko nasilje, ali da nije prijavila policiji jer nije želela da to bude u javnosti, zbog prirode javnog posla kojim se bavi.

Tužilac je tada okarakterisao ovo delo kao krivično delo nasilje u porodici. Vladi je tada određena mera zabrane prilaska od 48 sati, bez zadržavanja.

(Blic)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas